Hra na mobil King of scooter

Dnes se vydáte na skvělou jízdu na své kolobce. Tentokrát se nejedná o jízdu na skateboardu ve skate parku. Provádějte neuvěřitelné triky, překonávejte nejrůznější překážky a snažte se připravit na opravdu extrémní výzvy. Možnost tvorba vlastní úrovně Ve hře najdete rampy, schody a velmi náročné tratě. K dispozici je několik úrovní. Snažte se rozjet co […]

Dnes se vydáte na skvělou jízdu na své kolobce. Tentokrát se nejedná o jízdu na skateboardu ve skate parku. Provádějte neuvěřitelné triky, překonávejte nejrůznější překážky a snažte se připravit na opravdu extrémní výzvy.

Možnost tvorba vlastní úrovně

Ve hře najdete rampy, schody a velmi náročné tratě. K dispozici je několik úrovní. Snažte se rozjet co nejrychleji budete moct a následně přeskakujte přes překážky, které nejsou zrovna jednoduché. Za každý splněný úkol obdržíte ohodnocení.

Dále nezapomínejte, že je potřeba odemknout nové kolobky a vyzkoušet si je. Co víc si přát, než si možnost vytvořit svou vlastní úroveň a tu poté i hrát. K dispozici je 6 unikátních kolobek, 28 bezvadných skoků a 10 různých míst. K dispozici je kvalitní grafické zpracování.

Aplikaci stáhnete níže

King Of Scooter Race

Recenze hry
  • 96%
    Grafika - 96%
  • 97%
    Zábava - 97%
  • 98%
    Ovládání - 98%
97%