Hra na mobil zvířecí simulátor Pet Dog

Zahrajte si s malými roztomilými zvířátky. Opečovávejte o své zvířátko v dnešní android hře. K dispozici máte spoustu zábavy. Vyberte si štěňátko se kterým budete muset udělat vše pro zábavu. Postarejte se o zvířátka Krásné grafické zpracování Jednoduché ovládání Spoustu úrovní Svobodný svět Roztomilá zvířátka V této hře nebudete střílet, nikoho zabíjet a neproběhne zde nic krvavého. Jedná […]

Pet Dog Games : Pet Your Dog Now In Dog Simulator

Zahrajte si s malými roztomilými zvířátky. Opečovávejte o své zvířátko v dnešní android hře. K dispozici máte spoustu zábavy. Vyberte si štěňátko se kterým budete muset udělat vše pro zábavu.

  • Postarejte se o zvířátka
  • Krásné grafické zpracování
  • Jednoduché ovládání
  • Spoustu úrovní
  • Svobodný svět

Roztomilá zvířátka

V této hře nebudete střílet, nikoho zabíjet a neproběhne zde nic krvavého. Jedná se o perfektní a roztomilou odreagovací hru, kde budete prozkoumávat s pejsky svět, nacházet skrytá místa a záhady. Procházejte se svým pejskem skrz ulice města a navštivte divoká místa.

Roztomilost v android hře Pet Dog

Roztomilost v android hře Pet Dog

Spousta mini her

Hoďte míček a užijte si spoustu zábavy v mini hrách, které hra nabízí. Je potřeba najít hned několik nových kamarádů. Je zde naprosto volný pohyb a dynamické počasí, takže zde budou bouře, déšť, sucho, slunce a další možné přírodní katastrofy. Váš pejsek se bude neustále vyvíjet.

Roztomilost v android hře Pet Dog

Roztomilost v android hře Pet Dog

60 propracovaných úrovní

K dispozici je 60 skvělých úrovní, excelentní grafické zpracování i zvukový doprovod. Najděte způsob, jak se dostat se svými zvířátky co nejdále to bude možné.

Roztomilost v android hře Pet Dog

Roztomilost v android hře Pet Dog

K dispozici máte různé zvířecí plemena. Zvolte si, za koho budete hrát. Každý pejsek se velmi jednoduše ovládá za pomocí dotyků na obrazovce.

Video ze hry

Aplikaci stáhnete níže

My Virtual Pet Louie the Pug

Recenze hry
  • 98%
    Grafika - 98%
  • 95%
    Zábava - 95%
  • 96%
    Hratelnost - 96%
96%