Fortnite přijde na systém Android toto léto

Velice známá hra na konzolích a PC, kde hrají hráči z celého světa v aréně, která je z počátku velká, ale časem se stále zmenšuje. Vy se musíte udržet jak při životě, tak mimo elektrické pole, které se k vám neustále přibližuje. V případě, že to nezvládnete, tak zemřete. Tato hra je dostupná na iOS […]

Fortnite

Velice známá hra na konzolích a PC, kde hrají hráči z celého světa v aréně, která je z počátku velká, ale časem se stále zmenšuje. Vy se musíte udržet jak při životě, tak mimo elektrické pole, které se k vám neustále přibližuje. V případě, že to nezvládnete, tak zemřete.

Tato hra je dostupná na iOS oficiálně od Března tohoto roku a někdy v létě dorazí taktéž na systém Android (červen – srpen).

Epic Games taktéž oznámilo, že přidá nějaké doplňky a vylepšení na mobilní platformu. Bude přidán i hlasový chat, takže hráči budou moci komunikovat se svými týmovými hráči. Taktéž nebude chybět někoho ztlumit, protože však to znáte, jak někteří do hry mluví nesmysly.

K dispozici bude mód, který šetří baterií. Prakticky to znamená, že se zhorší kvalita obrazu, aby se snížil výkon mobilního telefonu. Hra si má zlepšit jak grafický výkon, tak i samotnou stabilitu.

Hra se dá však stáhnout i bez oficiálního uvedení, avšak je to pro některé velmi náročné.