Další fotografie telefonu Google Pixel 3 XL

Google již odhalil snad všechno, co se týče telefonu Google Pixel 3 XL. Tento rok opravdu nedokázal udržet tajemství až do uvedení telefonu na trh. Díky tomu máme spoustu informací o telefonech a víme, jak budou vypadat. Dnes je k dispozici fotografie telefonu Pixel 3 XL. Vidíme zeleně zbarvené tlačítko pro zapnutí. Taktéž si nejde […]

Google Pixel 3 XL výřez a další funkce

Google již odhalil snad všechno, co se týče telefonu Google Pixel 3 XL. Tento rok opravdu nedokázal udržet tajemství až do uvedení telefonu na trh. Díky tomu máme spoustu informací o telefonech a víme, jak budou vypadat.

Dnes je k dispozici fotografie telefonu Pixel 3 XL. Vidíme zeleně zbarvené tlačítko pro zapnutí. Taktéž si nejde nevšimnout velkého výřezu v horní části displeje.

Rozklikněte si daný Tweet, abyste mohli vidět fotografie v plném rozlišení. Dále je tady informace, že prostor pro vložení SIM karty je uložen do spodní části telefonu. K dispozici máme také fotografie softwarové části fotoaparátu a jeho uživatelského rozhraní.

Chybí nahrávání při 60fps a 4K rozlišení

Uživatel na Twitteru taktéž potvrdil, že chybí nahrávání při 60fps (frame per second / snímků za sekundu) a 4K rozlišení. Ovšem ještě se stále nejedná o finální software, takže se může kde co změnit. Nemusí být tato možnost hned při prodeji, ale časem v aktualizacích.

Dále tady není žádná možnost, jak skrýt výřez telefonu po obou stranách (po levé i pravé straně). Virtuálním způsobem tohle spousta výrobců dovoluje (krom firmy Apple). U Google Pixel 3 bohužel nevyplníte horní část displeje tak, aby výřez nešel vidět.

Telefon se oficiálně představí v New Yorku a to již 9.října. O telefonech Google Pixel 3 již víme asi vše, co potřebujeme vědět.

Zdroj