Zynga spustí novou hru Game of Thrones, Harry Poter a Star Wars

Vypadá to, že rok 2019 bude rokem skvělým pro mobilní hry. Zynga, která původně vytvořila hru FarmVille, tak v této chvíli odhalila nové hry pro rok 2019 a jsou zde 3 TOP hry: Game of Thrones, Harry Potter a Star Wars. Zynga má licenční smlouvu na několik produktů s firmou Disney k tomu, aby mohli […]

Harry Potter: Hogwarts Mystery

Vypadá to, že rok 2019 bude rokem skvělým pro mobilní hry. Zynga, která původně vytvořila hru FarmVille, tak v této chvíli odhalila nové hry pro rok 2019 a jsou zde 3 TOP hry: Game of Thrones, Harry Potter a Star Wars.

Zynga má licenční smlouvu na několik produktů s firmou Disney k tomu, aby mohli vytvořit Star Wars hru. Hra je již ve výrobě a dorazí na trh v roce 2019.

Zynga má také licenci s HBO, takže společnost dává práva na výrobu a publikování dvou her Game of Thrones. Zynga odhalila, že první hra Game of Thrones bude spíše hra se sloty a na trh se dostane ve druhé polovině roku 2019.

Dále je tady poslední licence s Warner Bros. Interactive Entertainment, kdy bude moci Zynga vydat 3 hry na téma Harry Potter. Na trh se má dostat ve druhé polovině roku 2019 stejně jako Game of Thrones.

Zdroj