Samsung Bixby chytrý reproduktor již brzy

Chytrý reproduktor od Samsungu brzy doplní řady chytrých produktů od firem Amazon a Google. K dispozici je také několik alternativ těchto chytrých reproduktorů, ale Samsung ještě mezi nimi není. Právě Samsung chce přinést do domácnosti Galaxy Home s Bixby asistentem. Tento chytrý reproduktor byl ukázán v Srpnu na Samsung události, kde ho rozbalili a ukázali, […]

Samsung Bixby chytrý reproduktor

Chytrý reproduktor od Samsungu brzy doplní řady chytrých produktů od firem Amazon a Google. K dispozici je také několik alternativ těchto chytrých reproduktorů, ale Samsung ještě mezi nimi není. Právě Samsung chce přinést do domácnosti Galaxy Home s Bixby asistentem.

Tento chytrý reproduktor byl ukázán v Srpnu na Samsung události, kde ho rozbalili a ukázali, jak funguje. Samsung Galaxy Home byl představen zároveň s telefonem Galaxy Note 9. Podle posledních informací, kdy tento reproduktor obdržel schválení od FCC, tak je možné, že již míří do prodeje.

Galaxy Home s modelovým označením SM-V510 se objevil na stránkách FCC, což značí možný vstup na US trh. O samotném produktu toho moc nevíme a bohužel, ani kolik bude stát. Tento reproduktor má však stát na třech nožičkách a k dispozici má mít osm mikrofónu a subwoofer.

Výhodou Galaxy Home je možnost přijímat hovory a najít váš telefon, pokud ho složitě hledáte. Samozřejmostí je přehrávání hudby ze Spotify. Taktéž bude k dispozici nové Bixby Developer Studio, které bylo včera oznámeno na SDC 2018. Samsung tak povolí tvorbu aplikací třetích stran a samotné propojení s těmito aplikacemi.

Zdroj