Microsoft oznamuje nové funkce OneDrive. Dorazí ještě v listopadu.

Microsoft zrovna odhalil nejdůležitější nové funkce a vylepšení pro OneDrive Android a iOS. Tyto funkce dorazí ještě v listopadu nebo již možná někomu dorazily. Asi zajímavou novinkou je nahrávání kamerou, které je dostupná pouze u aplikace Android. V případě, že využíváte MyAnalytics s OneDrive, tak jste mohli zaznamenat, že po aktualizaci vidíte nové funkce, jako […]

Microsoft OneDrive

Microsoft zrovna odhalil nejdůležitější nové funkce a vylepšení pro OneDrive Android a iOS. Tyto funkce dorazí ještě v listopadu nebo již možná někomu dorazily. Asi zajímavou novinkou je nahrávání kamerou, které je dostupná pouze u aplikace Android.

Microsoft OneDrive

Microsoft OneDrive

V případě, že využíváte MyAnalytics s OneDrive, tak jste mohli zaznamenat, že po aktualizaci vidíte nové funkce, jako je kolikrát byl daný soubor zhlédnut, kontextové menu pro individuální soubory, což zlepšuje přehled.

Nahrávání kamerou

Nahrávání kamerou

Služba také obdržela vylepšení „pod pokličkou“. Počet zhlédnutí je přesnější a shoduje s počtem, který vidíte i na webu. Microsoft taktéž odstraní „File Trending“. Jedná se o informace, které soubory jsou v této chvíli v kurzu.

Všechny změny byly oznámeny Microsoftem.