LG Q9 na Geekbench se Snapdragon 821 a 4GB RAM

LG vydá nový telefon střední třídy. Má se jednat o telefon LG Q9 a objevil se právě v testu na Geekbench, díky kterému máme k dispozici skvělé informace o specifikaci. Podle posledních zpráv má mít LG Q9 čip postaven na 14nm výrobním procesu. Jedná se o Qualcomm Snapdragon 660 s osmi-jádrovým procesorem, 4GB RAM. Avšak […]

LG firma

LG vydá nový telefon střední třídy. Má se jednat o telefon LG Q9 a objevil se právě v testu na Geekbench, díky kterému máme k dispozici skvělé informace o specifikaci.

Podle posledních zpráv má mít LG Q9 čip postaven na 14nm výrobním procesu. Jedná se o Qualcomm Snapdragon 660 s osmi-jádrovým procesorem, 4GB RAM. Avšak podle Geekbench testu, kde je telefon pod označením LM-Q925L, tak zde vidíme čip Snapdragon 821 se čtyřjádrem.

LG Q9 na Geekbench

LG Q9 na Geekbench

Velikostně má být telefon na úrovní LG G7 Fit, který se odhalil minulý rok v srpnu.

LG Q9 získalo 1789 bodů v testu na jedno-jádro a 3680 bodů ve více-jádrovém testu. Je celkem jasné, že telefon nebude ve své třídě nejlepším zařízením, co se týče výkonu. Zároveň Q9 dorazí s Android 8.1 Oreo, což je docela zklamáním.

Velikost displeje, fotoaparát

Telefon disponuje 6.1 palcovým displejem IPS LCD s rozlišením 1080x2280px Full HD+ rozlišení.  LG Q9 má k dispozici microSD slot, takže lze úložiště rozšířit.

Hlavní fotoaparát disponuje 16MPx kamerou a 8MPx selfie kamerou. Nechybí technologie jako Bluetooth 5.0, GPS s A-GPS, GLONASS, BeiDou, NFC, USB 3.1 C, 4G VoLTE. 

Oficiální představení

Telefon disponuje 3550mAh baterií, snímačem otisků prstů na zadní straně a IP68 certifikací. Oficiálně se má telefon objevit na konci měsíce.

Zdroj