Xiaomi Mi Mix 3 je v Evropě

Xiaomi Mi Mix 3 byl představen v říjnu v Číně a v této chvíli se již telefon objevuje v Evropě. Předpokládané datum prodeje v Evropě bylo již v prosinci, ale nestalo se tak. Čekání je u konce. Xiaomi Mi Mix 3 je právě dostupný v prodeji ve Španělsku a zítra bude dokonce v Itálií v […]

Xiaomi Mi Mix 3 - zadní strana

Xiaomi Mi Mix 3 byl představen v říjnu v Číně a v této chvíli se již telefon objevuje v Evropě. Předpokládané datum prodeje v Evropě bylo již v prosinci, ale nestalo se tak. Čekání je u konce.

Xiaomi Mi Mix 3 je právě dostupný v prodeji ve Španělsku a zítra bude dokonce v Itálií v barvách modrá a černá. Telefon se prodává za 549€ a lze ho zakoupit v Mi obchodě nebo online.

Pro Itálií je přichystaná akce. Pokud telefon 9. ledna zakoupí z Online obchodu, tak zaplatí pouze 499€. Prozatím bude v Evropě dostupný model se 6GB RAM a 128GB interním úložištěm.

Specifikace

Xiaomi Mi Mix 3 - zadní strana

Xiaomi Mi Mix 3 – zadní strana

Xiaomi Mi Mix 3 dorazí téměř bez rámečků a pravděpodobně s posuvným mechanizmem, kde se skrývá duální přední fotoaparát (24MPx hlavní senzor a 2MPx hloubkový senzor). Telefon má displej o velikosti 6.39 palců s FHD+ rozlišením a Snapdragon 845, Android 9 Pie a MIUI 10. Nechybí baterie o velikosti 3200mAh.

Zdroj