První fotografie z reálného prostředí Xperia XA3

Nové fotografie telefonu Sony Xperia XA3 k dispozici. Máme první reálné fotografie, ale v nechválném rozlišení. Nicméně alespoň něco.

Sony Xperia XA3 Ultra FB

Sony podle všeho představí telefony na MWC 2019 tento měsíc. Prozatím si nejsme ani moc jistí, jak moc pravé jsou různé informace ohledně vlajkového telefonu Xperia XZ4 pravé, ale tentokrát se zaměříme na střední třídu Xperia XA3, kde máme fotografie.

Telefon má dorazit s ultra širokým displejem o poměru 21:9. Stejně jak se spekuluje o telefonu XZ4. Sony si nechalo nedávno registrovat ochrannou známku CinemaWide, což potvrzuje právě tento poměr stran.

Pár reálných fotografií se k nám dostalo ze serveru sumahoinfo.com. Právě tyto rozmazané a ne příliš kvalitní fotografie nám ukazují nejnovější telefon od Sony. Vidíme, že telefon nabídne opravdu vysoký displej. Fotografie byla vzata z videa, takže proto je fotografie v tak špatné kvalitě.

Sony Xperia XA3

Sony Xperia XA3

Umístěni kamery je v horizontálním uspořádáním s duálním fotoaparátem a LED bleskem. Podle všeho jeden senzor má mít 23MPx rozlišení.

Snímač otisků jako další tlačítko

Na pravé straně telefonu můžeme vidět tři fyzická tlačítka pro zapnutí a ovládání hlasitosti. Je zde taktéž dedikovaný snímač otisků prstů mezi těmito tlačítky. Sony má problémy s patentem pro integraci snímače otisků prstů do tlačítka pro zapnutí. Právě Sony v minulosti s tím mělo problémy a v US museli tuto funkci vypnout, než mohly být importovány na trh v US.

Sony Xperia XA3

Sony Xperia XA3

Zajímalo by nás, jak budou fungovat některé aplikace na takto vysokém displeji. Doufáme, že Google pro vývojáře připravil dokonalý návod, jak se přizpůsobit. Protože jak víte, tak při vývoji aplikace je potřeba brát ohled na různé velikosti displeje. Může se třeba v budoucnu stát, že se aplikace v telefonu divně zmenší. To stejně s hrami na telefony. Je pravděpodobné, že v budoucnosti budou muset brát vývojáři ohled na takto vysoký displej.

Sony Xperia XA3

Sony Xperia XA3

Tento displej má rozlišení 1080 x 2560px a velikost by tak měla být 5.9 palců a 6.5 palců u telefonu XA3 Ultra. Očekává se, že telefony poběží na čipu Snapdragon 660 a dorazí s Android 8.0 Oreo.

Zdroj