Samsung Galaxy S10+ banner

Nové telefony Galaxy S10 se představí již 20. únoru. Máme tady další pohled na telefonu Samsung Galaxy S10+. Vidíme duální selfie fotoaparát.

Ohledně telefonu Samsung Galaxy S10+ jsme již slyšeli spoustu informací. Víme jak bude telefon vypadat i jakou specifikací bude telefon disponovat.

K dispozici však máme tweet, kde je telefon ukázán v plné parádě. Vidíme duální selfie fotoaparát v horním pravém rohu a displej po celé velikosti telefonu. V dolní části vidíme menší černý proužek, což je rámeček.

Telefon Samsung Galaxy S10 a její varianty se objeví 20. února v San Francisku. Samsung již oficiálně událost potvrdil a to díky plakátu. Zároveň se představí i skládaný telefon.

Ještě se diskutuje, že Samsung představí nové chytré hodinky Galaxy Watch Active (původně Galaxy Sport) a to s 230mAh baterií, LTE, reproduktorem, snímačem tepu, NFC, GPS a 1.3 palcovým displejem.

Další tři předpokládané telefony se představí Galaxy S10e (původně Lite), Galaxy S10, a Galaxy S10+. Telefony mají 5.8 palcový displej, 6.1 palcový a 6.4 palcový displej. Galaxy S10e má na zadní straně duální fotoaparát a snímač otisků prst;u na tlačítko pro zapnutí. Samozřejmostí je také Infinity – O displej u všech těchto variant. Rozdíl je v tom, že S10 a S10+ bude mít snímač otisků prstů přímo v displeji a S10+ nabídne duální selfie fotoaparát.

Zdroj