Xiaomi Mi Watch oficiálně

Chytré hodinky od Xiaomi oficiálně představeny. V této chvíli se však jedná exkluzivně pouze pro Čínský trh. Pojďme se na ně podívat.

Xiaomi Mi Watch

Krom nového telefonu představila firma Xiaomi i nové chytré hodinky Mi Watch. Jsou to první chytré hodinky se značkou Mi.

Hodinky jsou takový malý telefon na vaší ruku. Hodinky mají displej o velikosti 1.78 palců AMOLED a mají 44mm pouzdro. Zadní strana hodinek je vytvořena z keramiky a je tady pouze jedno tlačítko na pravé straně hodinek. Na levé straně je pak reproduktor a mikrofón.

Nechybí ani podpora Bluetooth, NFC a eSIM.

Xiaomi Mi Watch
Xiaomi Mi Watch

Mi Watch běží na nejnovější verzi Xiaomi MIUI pro hodinky. Založeno na Google Wear OS. Jedná se o první vlastní verzi této platformy na hodinky. MIUI disponuje se 40+ aplikací. K dispozici je také sledování vašeho pohybu a to včetně plavání. Jsou kompatibilní s Firstbeat analytikou, takže máte i data ohledně srdečního tepu.

Xiaomi Mi Watch
Xiaomi Mi Watch

Hodinky jsou poháněny čipem Snapdragon Wear 3100 4G s 1GB RAM a 8GB úložištěm. Životnost baterie je 36 hodin při 4G. Xiaomi má v hodinkách Mi Watch 570mAh baterií.

Xiaomi Mi Watch
Xiaomi Mi Watch

Hodinky jsou prozatím exkluzivně pro Čínu a není zde informace, že se dostane do světa. My však věříme, že ano.