Co čekat od roku 2020?

Co máme čekat od roku 2020 a jak moc se změní od předchozího roku 2019? To vše si shrneme v novém článku, kde se tomu věnujeme.

CES 2020

Hned na začátku roku můžeme očekávat CES 2020 v Las Vegas, kde budou představeny novinky z oblasti elektroniky. Je pravděpodobné, že se dozvíme informace o nových displejích a možná i nové obrazovce, kterou použije Samsung pro své TV.

CES 2020 probíhá od 7.1. 2020 do 10.1. 2020. Představí se zde různé inovace nebo i nové OnePlus, které je označeno pod Concept One K.

MWC 2020

Jako další pokračování je MWC 2020 v únoru, které se zase koná v Barcelóně. Zde se představí mobilní pecky a všechny vlajkové telefony pro první pololetí tohoto roku a povětšinou s datem vydání březen – duben.

Má se tedy jednat o nový Samsung Galaxy S11, který se představí již 18. února, poté dorazí nové Huawei P40 či skládaný telefon Fold 2.

Bude pak velmi zajímavé sledovat, jak skončí dohoda mezi US a Huawei a jestli v tomto roce bude mít firma povoleno využívat služby Google, protože prozatím stále nemůže.

Huawei však namísto Android v jiných zařízeních využije svého systému.

Pak nastane technologické sucho.

IFA 2020

IFA 2020 bude pak na konci Srpna, kdy se zase představí nové technologie a telefony pro konec roku a opět na Vánoční sezónu. Má dorazit nový iPhone a určitě i telefony LG.

Bude také zajímavé sledovat, jak budou dále pokračovat skládané telefony, jestli se jejich cena drasticky sníží, protože u Galaxy Fold 2 se má cena pohybovat okolo 1000$.

Zároveň chce Samsung sjednotit design svých telefonu a tím si na tom založit i svou značku, aby každý zákazník věděl, že má telefon Samsung a je jedno, jakou verzi. Samsung tak ušetří a měnit se budou zájmena senzory a specifikace uvnitř telefonu.

E3 2020

Na E3 se opět v červnu představí herní pecky a to jak na PC, tak i na mobilní telefony. Určitě budeme tuto událost bedlivě sledovat, protože krom mobilních her nabízíme také počítačové hry, takže musíme být v obrazu.