Na Netflixu bude seriál Resident Evil

Na Netflixu bude seriál Resident Evil. Po boku Zaklínače, který byl stvárněn hlávně kvůli popularitě hry Zaklínač, tak Netflix opět sází na zpracování podle hry.

Netflix

Netflix sází nyní na adaptaci herních značek. Pravděpodobně si tak myslí, že po úspěchu Zaklínače mnoho lidí dychtí i po dalších herních zpracování.

Je to i docela možné, protože Netflix sledují právě takoví lidé, kteří hrají PC hry a tedy znají i prostředí daného seriálu či filmu (Zaklínač).

Proto tedy Netflix začal investovat do vývoje dalšího seriálu a to je hra Resident Evil. Nicméně tato informace byla záhy odstraněna, ale tajemstvím už bohužel nezůstala.

Tuto novinku stihl zjistit Resident Evil Database a po průzkumu pak zjistili, že je to pravda i přesto, že se k tomu Netflix nepřiznal.

Popis tohoto seriálu je následující:

Město Clearfield, MD stálo dlouho ve stínu tří zdánlivě nesouvisejících gigantů – Umbrella Corporation, odstavený Greenwood Asylum a Washington D.C. Nyní, 26 let po odhalení T-viru, se spolu s první nákazou začínají na svět dostávat také dávná tajemství.