Aplikace Viber přichází s vylepšením

Jedná se aplikaci, se kterou můžete chatovat odkudkoliv na světě přes internet. Viber je nainstalován na více jak 1 miliardě telefonu. Zprávy si vyměňujte nyní dvakrát rychleji a navíc s vylepšeným uživatelském rozhraním. Určitě si pamatujete na dobu, kdy jste někomu poslali zprávu a nevěděli jste, jestli si to uživatel přečetl nebo nikoliv. Nabízí to […]

Aplikace android Viber

Jedná se aplikaci, se kterou můžete chatovat odkudkoliv na světě přes internet. Viber je nainstalován na více jak 1 miliardě telefonu. Zprávy si vyměňujte nyní dvakrát rychleji a navíc s vylepšeným uživatelském rozhraním.

Aplikace Viber

Aplikace Viber

Určitě si pamatujete na dobu, kdy jste někomu poslali zprávu a nevěděli jste, jestli si to uživatel přečetl nebo nikoliv. Nabízí to jak Facebook Messenger nebo Whatsapp, takže víte, že vás třeba někdo jen ignoruje.

  • Doručování zpráv je ze strany Viber optimalizovaná a od nové aktualizace se doručují mnohem rychleji.
  • Další novinkou jsou právě statusy zpráv. Jedna fajfka je zpráva odeslaná, dvě fajfky doručena a fialové fajfky značí přečteno.
  • Větší a jasnější chatovací bubliny
  • Jasnější GIFy, fotky a videa

Krom toho Viber spustil šifrování na obou koncích. Tímto máte jistotu, že data nejsou sdíleny se třetími stranami. Samotný Viber tyto zprávy vidět ani nemůže.

Aplikaci stáhnete níže

Rakuten Viber Messenger