Hra na mobil Life is Strange: Before the Storm

Vývojáři Square Enix oznámili další pokračování hry Life is Strange. Tentokrát se jedná o příběh, který pojednává o tom, co se stalo před bouří. Právě dnes by hra měla dorazit na telefony Android a iOS. První epizoda hry bude dostupná již dnes a poté další epizoda za měsíc. První epizoda bude stát 3.99$, ale můžete […]

Vývojáři Square Enix oznámili další pokračování hry Life is Strange. Tentokrát se jedná o příběh, který pojednává o tom, co se stalo před bouří. Právě dnes by hra měla dorazit na telefony Android a iOS.

První epizoda hry bude dostupná již dnes a poté další epizoda za měsíc. První epizoda bude stát 3.99$, ale můžete si zakoupit tři epizody najednou za 11.99$. Pokud nevíte, jestli se vám hra bude zamlouvat, tak si stáhnete pouze první epizodu v demo verzi.

Hra je již k dispozici v několika zemích, ale v České republice nikoliv. Budete si muset počkat, pokud je na Google Play stále zobrazeno, že není hra k dispozici pro vaše zařízení. Nová android hra již dorazila na Google Play a je potřeba počkat, než se odemkne i pro Českou republiku.

Zahrajte si opět za dívku, která se bude snažit pomáhat své kamarádce z problémů. To vše se děje před hroznou bouří, kterou jste mohli zažit v prvním díle hry Life is Strange, kdy se dívka naučila vracet se v čase. Avšak poznala, že jedna změna vyvolá další. Proto má hra několik konců.

Aplikaci stáhnete níže

Life is Strange: Before Storm