Rozbalovací video Mate X

K dispozici máme video, kde recenzent rozbaluje krabici s novým Mate X telefonem. Nicméně je pravděpodobné, že Mate X nedorazí do světa.

Huawei Mate X

Máme k dispozici video, kde jeden pán vytahuje nový Mate X z krabice. Je pravděpodobné, že Huawei rozeslalo pár telefonu na recenzi zdarma, jelikož takto to dělá spousta společností.

Prozatím však nemáme potvrzené přesné datum vydání, ale mělo se tak stát ke konci tohoto měsíce. Mate X již byl několikrát odložen, ale teď by se to již stát nemělo. Jsme také zvědaví, jestli společnost nevylepšila za tu dobu čip na nový Kirin 990.

Velikost displeje

Když telefon rozevřete, tak dostanete velký displej o 8 palcích a rozlišení 2200 x 2480px. Dále Mate X disponuje 8GB RAM a 512GB interní paměti. Telefon má na zadní straně čtyři senzory, jako je 40MPx hlavní senzor, 8MPx teleskopický senzor a 3x optický ZOOM. Dále je tady 16MPx ultra-široká kamera a ToF hloubkový senzor.

Huawei Mate X
Huawei Mate X

Dostupný pouze v Číně

Telefon Mate X má disponovat baterií o velikosti 4500mAh. Nicméně vypadá to, že telefon Mate X bude pouze v Číně a to kvůli tomu, že nemá a ani mít nemůže Google služby.