Vypnout reklamy

Hra PUBG: New State

Nová verze hry PUBG a to New State bude již brzy k dispozici. Jedná se o remasterovanou verzi PUBG s novými funkcemi, mapou a možnostmi.

PUBG: New State je něco jako remaster známé hry PUBG. Přidává se spoustu nového obsahu, vylepšují se funkce a připomíná se tím i novým trailerem, který je ke hře k dispozici. Nicméně v této chvíli probíhá před-registrace.

Samotná hra PUBG již pomalu „umírá“ a vývojáři museli přijít na způsob, jak danou značku trošku osvěžit. Do před-registrace hry se přihlásilo přes 20 miliónů lidí, takže se jedná opravdu o hru o kterou je velký zájem.

Nový trailer viz. níže se nazývá Field Trip to Troi: Epizoda 2. K dispozici máme trailer i na epizodu 1, která je hned pod tímto videem.

Jak můžete vidět, tak ve hře obdržíte zcela nové vozidla, drony a spoustu funkcí pro úpravy. Vše vypadá opravdu hezky a tedy lépe, než předešlý PUBG.

První epizoda z těchto trailerů pak ukazuje novou mapu, na které se souboje budou odehrávat.

V tuto chvíli nevíme, kdy bude hra k dispozici. Avšak doporučujeme se před-registrovat, abyste o ní hned věděli a mohli jste hru začít stahovat.

Aplikaci stáhnete níže

NEW STATE : NEW ERA OF BR