Vypnout reklamy

Google fotky nově disponují funkci živé album

Tato fotografická aplikace disponuje hned několika různými funkcemi. Google oznámil na začátku dnešního dne aktualizaci živé album, která ulehčí lidem sdílet své vzpomínky z Google Fotek. V nejnovější verzi Google Fotky zapnou uživatelům jakékoliv album v živé album. Jednoduše vyberete lidi nebo zvířátka, které chcete a Google Fotky je automaticky přiřadí do správného alba. Veškerá […]

Google fotografie aplikace

Tato fotografická aplikace disponuje hned několika různými funkcemi. Google oznámil na začátku dnešního dne aktualizaci živé album, která ulehčí lidem sdílet své vzpomínky z Google Fotek.

V nejnovější verzi Google Fotky zapnou uživatelům jakékoliv album v živé album. Jednoduše vyberete lidi nebo zvířátka, které chcete a Google Fotky je automaticky přiřadí do správného alba.

Veškerá tato živá alba mohou být sdílený s vašimi kamarády nebo rodinou. Dále je zde podpora hlasových příkazu, takže si můžete nechat zobrazit fotky jen z některých měst.

S mobilním telefonem Pixel 3 budete moci zároveň použít funkci Top Shot. Top Shot automaticky udělá několik alternativních fotech s HDR+ a následně vám doporučí tu nejlepší.

Google fotky

Google fotky

Google fotky v této chvíli dokážou pomoci uživatelům s editací portrétových fotografií. Můžete si zvolit hloubku fotografie. Prakticky to znamená rozmazané pozadí. Podle hloubky se pak vytváří rozmazané pozadí a ostrost je jenom na daný objekt. 

Tato funkce s editací bude prozatím dostupná na Pixel 3 a Pixel 3 XL telefonech.

Aplikaci stáhnete níže

Google Photos

Zdroj