Samsung odstartoval aktualizace Android 9 Pie na Galaxy S9 dřív.

Samsung slíbil, že aktualizuje telefony Samsung Galaxy S9/S9+ a Note 9. Mělo se tak stát na počátku ledna v roce 2019. V této chvíli beta testeři mají aktualizaci k dispozici a měli šanci si ji odzkoušet už od počátku měsíce. Nicméně nikdo neočekával, že by Samsung začal aktualizovat telefony Galaxy S9 a S9+ s novým […]

Samsung slíbil, že aktualizuje telefony Samsung Galaxy S9/S9+ a Note 9. Mělo se tak stát na počátku ledna v roce 2019. V této chvíli beta testeři mají aktualizaci k dispozici a měli šanci si ji odzkoušet už od počátku měsíce.

Nicméně nikdo neočekával, že by Samsung začal aktualizovat telefony Galaxy S9 a S9+ s novým systémem Android Pie. Pro uživatelé Galaxy S9 tak dal některým lidem vánoční dárek.

Aktualizace je prozatím dostupná pouze v jedné zemi, ale očekáváme, že se za chvíli dostane i do jiných části světa a do České republiky.

Pokud jste beta tester, tak stáhnete pouze novou aktualizaci 158MB, kde jsou vlastně opravené chyby. V této chvíli se aktualizace mohou těšit zákazníci v Německu, kteří získali stabilní verzi Android Pie. Avšak beta testeři z celého světa tuto aktualizaci dostanou do konce roku.

Android Pie

Android Pie

Někteří lidé v SamMobile již nabízí tuto aktualizaci ze svých serverů, ale musíte ji nainstalovat svým způsobem nikoliv automatickým systémem.