Nabíječka Google Pixel Stand je stále nejdražší příslušenství

Google Pixel Stand je doplněk, který byl oznámen v říjnu minulého roku. Jedná se o bezdrátovou rychlou nabíječku pro telefony Pixel 3 a Pixel 3 XL. Nabíječka je navržena specificky pro telefony Pixel 3. Avšak cena je poměrně vysoká. Právě 79$ za takovou nabíječku dělá jednu z nejdražších příslušenstvích na trhu, ale zároveň přichází i […]

Google Pixel 3

Google Pixel Stand je doplněk, který byl oznámen v říjnu minulého roku. Jedná se o bezdrátovou rychlou nabíječku pro telefony Pixel 3 a Pixel 3 XL. Nabíječka je navržena specificky pro telefony Pixel 3. Avšak cena je poměrně vysoká.

Právě 79$ za takovou nabíječku dělá jednu z nejdražších příslušenstvích na trhu, ale zároveň přichází i s několika zajímavými funkcemi, které stojí za to.

Bezdrátová nabíječka Pixel Stand

Bezdrátová nabíječka Pixel Stand

Ve chvíli, kdy je telefon připojen k této nabíječce, tak se vám objeví upravené uživatelské rozhraní, které nechává zapnuté hodiny, google asistent nebo i kalendář, abyste věděli, co máte v plánu. Krom toho se dají přehrávat písničky a nechybí ani speciální alarm.

Pixel Stand se chlubí rychlým nabíjením a podle testu se jemu opravdu blíží. V případě, že nabíjíte kabelem a dáte telefon na bezdrátové nabíjení, tak svou rychlostí dohání právě nabíjení kabelem.

V Listopadu šla nabíječka do prodeje a spousta lidí si stěžovala na problémy s nabíjením. Problémem bylo, že se ni neukazovala na displeji ve chvíli, kdy se telefon nabíjel. Nefungovaly ani živé fotografie a nabíjení ani nebylo rychlé.

Problémy jsou plná fóra

Problémy mělo spousta lidí, jelikož se o tom diskutovali na různých fórech. Google však začal pracovat na opravě, avšak tato informace o opravě byla před dvěma měsíci a od té doby nic.

Některým nabíječka fungovala v pořádku, ale za chvíli začala blbnout jako výše zmíněným lidem. V některých případech se nabíječka nepřepnula do rychlého módu. Některé telefony zase začaly nabíjet rychle, ale pak přešly do pomalého módu.

Nabíječka není vůbec levná a extra funkce, které jsou nabízený, tak jsou velmi problémové a většinou nefungují. To staví Google do pozice, že nabízejí bezdrátové nabíjení za neuvěřitelně vysokou cenu.

Zdroj