Google oficiálně oznámil datum představení Google Pixel 3 XL

Google Pixel 3 a Pixel 3 XL v posledních dnech byly na internetu víc než je zdrávo. Spousta úniků informací, až to vypadá, že Google nebude mít co představit. Nicméně my věříme, že Google s něčím překvapí. Přesně 9. října budou nové telefony představeny v New Yorku. Představení telefonu tak bude probíhat v New Yorku […]

Google představí Pixel 3 a Pixel 3 XL

Google Pixel 3 a Pixel 3 XL v posledních dnech byly na internetu víc než je zdrávo. Spousta úniků informací, až to vypadá, že Google nebude mít co představit. Nicméně my věříme, že Google s něčím překvapí. Přesně 9. října budou nové telefony představeny v New Yorku.

Představení telefonu tak bude probíhat v New Yorku na druhé straně od hlavní budovy Google, která sídlí v Mountain View, California. Je potřeba si zapamatovat čas 11 AM EST, což je u nás 17:00.

Google Pixel 3

Google Pixel 3

Společnost však poskytne živý vstup na YouTube, takže budete v obraze. Telefony dorazí s novým výkonným čipem Snapdragon 845, jedním fotoaparátem na zadní straně, duálním předním fotoaparátem, bezdrátovým nabíjením a sklíčkem na zadní straně. Google Pixel 3 XL bude mít dlouhý výřez.

Víme na 100%, že tento rok se žádné chytré hodinky Pixel Watch nepředstaví.

Zdroj